Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VLAŠTOVKA

VLAŠTOVKA

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Nechal jsem odletět
Vlaštovku z papíru
Složenou na stole
S ubrusem z kašmíru

Lítá však mizerně
Možná je před bouří
Nebo jen do oblak
Vyletět netouží

A přesto v sobě
Má jeden cíl
Dostat se k tobě
Ze všech svých sil

Jako já

Nechal jsem odletět
Vlaštovku z papíru
V bělostné košilce
A fráčku na míru
Publikoval(a): valachia, 26.6.2020
Přečteno (20x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti