Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TEŤÁK

TEŤÁK

Litarts Básně » Srandovní

Anotace: neosobní

Já, tetované tělo mám,
hlavu, prsa, záda, nohy.
Přírodě, již se vyrovnám,
jednička jsem, ne mnohý.

I barvami, já jen hýřím,
od hlavy až po paty.
A na hrad Pražský mířím,
jako Václav, patron svatý.
Publikoval(a): Litarts, 26.6.2020
Přečteno (73x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti