Ohlávka
Ohlávka
A říkám ti
tak brrr
už
jsi můj
Tak brrr
stůj
hřebečku stůj
Do mé stáje
naklusej
hřebečku divokej
Řeka v níž se plavíš
v té se utopíš
klidnou vodu zvol již
Tak brrr
nasadit ohlávku
zachtělo se mi
jsi můj život
věř mi
Vzpurně stojíš
ohlávky se bojíš
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.6.2020