Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ON A ONA

ON A ONA

Zamrkali na sebe,
i zazubili sobě.
A pak, políbili se,
v té láskyplné době.

Drželi se za ruce,
šeptajíce do ouška.
Jeden, druhému svůdce,
ta počáteční zkouška.

I obstáli v ní oba,
on i ona milenci.
Ta, vzájemná podoba,
jak, odvěcí spojenci.
Publikoval(a): Litarts, 25.6.2020
Přečteno (135x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti