Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Posvatojánská

Posvatojánská

Klarineb Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Dnes je to rok, co mamka odešla. S úctou a láskou vzpomínám, moc mi chybí...

Den řine dešťové slzy
rok uplynul jako voda
hledám tě v rozpojených kruzích
čas hrany obrousí, prý se to poddá...

Chybí mi tvoje přítomnost
kouř z cigaret jako hustá clona
minulost proťal ze smutku most
ze vzpomínek křídla zlomená
ve světlo se rozplynou

Donesu ti růži a zapálím svíčku
v korunách stromů nechám běžet film
poslouchat ticho se zavřenými víčky
všechny stíny ve světle rozpustím...
Publikoval(a): Klarineb, 25.6.2020
Přečteno (94x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Polux Troy, Makaveli, Kytka62, Gaia., Martin Havlíček, Lindos, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti