Sečtělý pes
Sečtělý pes
Když jdeš jak drsný pes
Když si sečtelý
A oči tvé, ví co chtějí
Hraješ fér
a jsi sečtělý
tančíme hry tobě známé
na dno hlubin
usedáme
Tak se nedívej
nevíš co oči mý chtějí
vsadila jsem na tebe
si skvělý
Tak podívej, co oči mý chtějí
dojala jsem tě
ach ne
ty mlčíš, sečtělý pse
víš co se po tobě chce
Publikoval(a):
kopretina7777, 24.6.2020