Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach

Strach

Chlad po těle v tenkých provázcích tančí,
žaludek svírá, kámen na srdce tlačí,
tma na západě, na východě temno,
květy uvadlé, v duši rozbito.

Víno chlad nerozpustí, duši nespraví.
Slunce nicméně každý den pozdraví,
svit měsíce klidně vše obejme,
unese za obzor a zlé odejde.
Publikoval(a): Akira Ayia, 23.6.2020
Přečteno (26x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Gaia., Nadejny-Studak, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti