Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem na památku

Jsem na památku

Možná
to byl sen
kapičky rosy jen

Možná
vinná réva
co uzrála
a nikdo
ji nesklidil

Možná
drahokamy v trávě
v barvě zeleni
co nikdo nevidí

Možná
to byl střípek
mého osudu
jenž
bosé nohy drásal

Možná
ale
větve stromu
rostou dál
a
košatí se

Možná
jsem jen sedmikráska
co pod ní umřel brouček
jako si umřel ty
a já
jsem na památku
Publikoval(a): kopretina7777, 23.6.2020
Přečteno (148x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti