Bez a s ní
Bez a s ní
Bez lásky
Bez lásky to jistě jde,
hůře bez sebelásky.
Ve smutku, žije někde,
ten, kdo své nosí masky.
S láskou
Sebeláska, člověku daná,
jež jiného dává milovat.
Tam, kde však vynucovaná,
není proč a koho zvát.
Publikoval(a):
Litarts, 22.6.2020