Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lístky potrhané

Lístky potrhané

Vše utichlo
utichla duše

utichla zemřela

Pro tvé ego
pro tvoji duši
co jí smích
očí mých
už nesluší

Nepřísluší ti
smích
mých očí
to trny
růže
dosvědší

Dosvědší déšt
týravý
prudké kapky vody
že skláníme se
od nepohody

Jsme pokoření
krvácí
v mokru rány

Umřelo nebe
spadly hvězdy
trpíme u cesty

Mluví
lístky potrhané
deštěm,větrem
ohýbané

Ale nám
vyrostou krásné listy
díky kořenům
díky slunečným dnům
Publikoval(a): kopretina7777, 22.6.2020
Přečteno (26x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti