SILUETY
SILUETY
Prochází se v ranní rose
Loukou plnou okvětí
Ruku v ruce nohy bosé
Sem tam něžná objetí
Prochází se v ranní rose
Východ slunce nový den
S láskou touhou na podnose
Siluety obou žen
Prochází se v ranní rose...
Publikoval(a):
valachia, 21.6.2020