Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tančím temnotou

Tančím temnotou

Tančím
jsem můra noci
není mi
pomoci

Ach
paprsky slunce
uhýbám trpce
uhýbám prudce

Jako
vampýr
při měsíčku
hledám
noci tečku

Tečku
za nocí
není mi pomoci

Noc upíjím
nocí se živím
v noci vidím

Vidím hry
temnoty
pryč jděte
slunce paprsky

Temné stíny
jsou
spoluhráči mými

Tančím s pobledlými
stíny
Tančím
temnotou a jsem unešena
noci hrou
Publikoval(a): kopretina7777, 20.6.2020
Přečteno (31x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti