Byla jsem vílou...
Byla jsem vílou...
Byla jsem vílou
vodní pannou
hrála si s mořem
na honěnou
Ale
chytli mě a spoutali
pláče mého
nedbali
Rozloučila jsem se
s mořem
s čarovným světem
s hlubinným květem
čar a víl
Rozloučila jsem se
se svými hlubinami
jenž vypraví
pohádky
A není to zdání
I pohádky
jsou k mání
když překonáš strach
v duši hlubinách
Ale
chytli mě a spoutali
ploutve uťali
vlasy plavé stříhali
srdce prodali
Publikoval(a):
kopretina7777, 18.6.2020