Klid
Klid
Můj život
postrádá smysl
postrádá klid
Ať žije
v rukou
mých
již
klid
ať není v srdci
bič
Krásu
denních chvil
vzal boj
Únava žít
Stále bojovat
a
být
Po boji
klid
nyní
vězeňa v rakvi
slzy ji přetekly
Ať mám sílu
klid mít
Ať mám chuť dál
jít
Publikoval(a):
kopretina7777, 17.6.2020