Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jít jen tak loukou

**Jít jen tak loukou

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..o žití,lásce,louce,slunci a motýlech..

~
~~~~~~~~
Jít jen tak loukou
loukou zelenou
a myslet na lásku
lásku jedinou
která jen tebe
jen tebe milovala
a jenom tobě
lásku slibovala.

Na sliby nedám
někdy se neplní
já lásku hledám
co život prosluní
deště z mých očí
už napršelo dost
prosluň mi život
chci žít pro radost.

Tam vidím květy
jak se k sobě kloní
ten krásný motýl
má oči jen pro ni,
pro svoji jedinou
motýlí krásku
a svými tykadélky
spojenými do srdíčka
jí vyznává lásku...

Tam na té louce zelené
sluncem prosvícené.

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 16.6.2020
Přečteno (31x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, michaela07, Psavec, stin, Linzerka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti