PŘÁNÍ
PŘÁNÍ
Přeji ti
Ticho kde se nekřičí
Stromek plný jehličí
Rybu s lesklou šupinou
Teplo pod tvou peřinou
A také
Ježíška co pro tě vstane
S dárky láskou omotané
Od toho kdo má tě rád
Ve dne v noci nastokrát
Přeji ti
“Hezké a klidné Vánoce“
Publikoval(a):
valachia, 16.6.2020