Mám strach
Mám strach
Mám strach
je to vrah
křepčí
mi na řasách
V slzách
smutkem
uhranutých
bledá jako stín
Stín
co
neprobudím
usnu a spím
Bledá smrt
hledá
tu
v mé duši
působnosti širší
A já
mám
strach
je to
můj vrah
Publikoval(a):
kopretina7777, 16.6.2020