Vzpomínky ve fotografiich
Vzpomínky ve fotografiich
Vzpomínky
ve fotografiich
láska blízkých
které vzal
smrti stín
Vzppomínky
chvilky
pramínky, které odtekly
Fotografie mluví
a mě to
bolí
Čas se nevrací
jen
vzpomínky ho navrací
Odešel čas
zanechal
vrásky v nás
Vzpomínky
mám
a
nedám
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.6.2020