Špatně
Špatně
Zvíře zraněné,
okolí trhajíc.
Emoce zmatené,
zuřive štěkajíc.
V hlubině temnoty
prázdnota, bolest.
Ve spárech despoty
hledám tu konec.
Svoboda, světlo,
prosvítá stropem.
Zlaté to město
v ruiny ho kopem.
Víme kam,
nevíme kudy.
Cestou tam,
kráčíme z nudy.
Publikoval(a):
eurius, 13.6.2020