Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POMERANČ

POMERANČ

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Zastav se na chvíli
A přitul se ke mně
Budem se milovat
Ať všichni jančí
Vždyť jsme jenom děti
Svědomí země
Jen dvě srdce od krve
V pomeranči

Zastav se na chvíli
A přitul se ještě
Pomeranč rozbil se
Ale srdce tu zbyla
Z oblohy dopadly
Polibky deště
A naši touhu
dočista skryla
Noc

Zastav se na chvíli...
Publikoval(a): valachia, 13.6.2020
Přečteno (24x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: stin

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti