Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Divoká řeka

Divoká řeka

Tam
mezi kameny
řeka divoce
pramení

V řece
s odlesky slunce
burácí tok
bez zábran

Tok
je
svůj pán

V říši vodních
mámení
unášeno je listí
proudem divokým

A tam mezi kamením
v toce
burácejícím
žiji mámením

Žiji
divokostí, nezkrotností
se sluncem
které mě
v
paprscích hostí

Žiji divoce
plna slunce
řeka k řece

Jednou vyschne
snad
přece

Zatím řeka
mě nese
neztrácí se
Publikoval(a): kopretina7777, 13.6.2020
Přečteno (26x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti