**Víte,nevíte
**Víte,nevíte
Anotace: ..co asi vítr dělá..
~Víte,nevíte~
Vítr,ten cestou posbíral
semínka polétavá
ve dlaní si je ukrýval
a pak je rozsypává.
Z čarovně zahrádky
semínka lásky pochytá
tam kde je lásky pramálo
každý ten vítr uvítá.
V té jedné zemi smutné,
bez lásky,čeká jen holá země
tam vítr si foukne do dlaní
a upustí lásky sémě.
Jak padá k zemi hledá si
kde asi nejlépe bude
celičké do hlíny zavrtá se.
A čeká na déšť. Kdy přijde?
Déšť přišel brzy,z čistého nebe.
Žádný mrak vidět není.
To sám Amor,bůžek lásky
ten dal se do zalévání.
Hned celá země zelená se
a láska ta všude kvete,
každý s každou tam miluje se
tu zemi kde najdete?
Víte?
Také nevíte...
----------------------
----------------
------------
Publikoval(a):
Květka Š., 12.6.2020