Víla vody
Víla vody
Křídla
mi rostou
z
vodou slzavou
Jsem královna
labutích perutí
Křídla
mi rostou
snad
do nepohody
Křídla vod
a
perutí
Jsem
víla vody
Víla co je
snivá
uhranutá
vodou
Slzy
mne na křídlech
nesou
Jsem
paní vody
a život
je
hrou zasněnou
Publikoval(a):
kopretina7777, 12.6.2020