Spřízněný jas přítelkyní
Spřízněný jas přítelkyní
Má přítelkyně,
vážím si tě
Ocenění tvá
u srdíčka hřejí
Naše oči se spolu
smějí
A duše jiskří
jako
hvězdy na nebi
Vážím si našich
zdílených osudů
Jsi
nádoba na vodu
když
žízeň mám
Vážím si ohně
v tobě
síly
v které hoříš
a
nespálíš
Jsi jiskrou
rozsvěcíš duši
mou
Vážím si
tvého boje
v
ušlechtilosti
vraného koně
Jsi světlo
když
temný mám stín
Jsme přítelkyně
co s naším
spřízněným jasem
plyneme časem
Publikoval(a):
kopretina7777, 11.6.2020