Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

chemická pohádka?

chemická pohádka?

stin Básně » o Životě

Anotace: v tu nevěřím.

po pivu a cigaretě je na světě krásně
u zrodu jsou verše mé další špatné básně.

levné rýmy jedné holky, která sebe sama hledá
vše co vidí kolem sebe je jen přítomnost bledá.

nenachází správná slova k vyjádření cítění
že na světě v jejích očích není nic hezkého k vidění
že těžké je se usmívat na milované lidi
když ty její modré oči jen zkažený svět vidí.

přála by si býti šťastná a radost dávat lidem
bohužel už pár měsíců sama neusíná s klidem.

často říká sama sobě, jak by bylo snadné
zobat prášky radosti pro duševně vadné
usnadnilo by to bytí, byla by zdánlivě v pořádku
jenže ona nikdy neuvěří v tu chemickou pohádku.

radši nechá rozemlít se ve šrotu nemilých myšlenek
než nechat se sežrat chemií a umřít šťastná jen navenek.

...

[10.6.2020]
Publikoval(a): stin, 11.6.2020
Přečteno (42x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti