Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hromádka slov

Hromádka slov

Tělo, duše, duch,
voda, souš a vzduch.

Tvar a idea,
audia videa.

I ponor ducha,
vztahů porucha.

Vada pojí souš,
podobnost téhož.

Spoutaná voda,
tvaru se poddá.

Má však i duši,
jež hmotu ruší.

Někdy i ducha,
slova jednoduchá.
Publikoval(a): Litarts, 9.6.2020
Přečteno (38x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti