Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Studánka

Studánka

Studánko blyštivá
v
lese jediná

Studánko chladivá
rybka

obývá

Rybka
v naději
plave
druhou hledá
smutno jí je

Rybka
dál plave
občas podřimuje
ploutve vodu
čeří
v druhou věří

Vážka
poletuje
křídla
slunci nastavuje

Po druhé
prahne
dál letí
ví co ví
nepoví

Na
křídlech vážky
kapka vody
chladí
boj
se sluncem svádí

U té studánky
žiji
z ní se raduji

Ze studánky
občas vody
upiji

Schvácené mládí
občas
ve studánce
tělo
zchladí
Publikoval(a): kopretina7777, 8.6.2020
Přečteno (20x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti