O nás
O nás
Náš život zraje
jako plody
vinné révy
Chutná jako
sklenka vody
když jsme byli
vyprahlí
Plač
lásko
nad námi
na hvězd hledání
Plač
nad
bludiček mámení
Raduj se
ze
shledání
Usměj se
z
lásky k zbláznění
vždyď
skutky naše
vypráví
Usměj se
na
déšť a svítání
Vítej
duhu
je znamení
že
spojeno
je
nebe se zemí
Pamatuj
na
víru v nás
když
přijde
těžký čas
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.6.2020