Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Bláznivé ráno

**Bláznivé ráno

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..jednou ..dvakrát...

~~~~~~~~
Ráno
kohout nezaspí
skřivánek zazpívá
tobě se vstávat nechce
noc byla asi bláznivá...
pak do přivřených očí
ti mrkne svítání
a já se k tobě přitulím
v ranním probuzení...

ty tiše pošeptáš mi
krásný den popřeješ
no dobře já už vsávám
ty se jen usměješ...
vytáhnu žaluzie
dokořán okno otvírám
a jak to ranní svítání
ti políbení dám...

ta pusa je asi jahodová
mně o jahodách se zdálo
a tobě jak tak vidím
to moc nechutnalo...
ty zavrtáš se do peřin
chráníš se před sluncem
a já uslyším "nevstávej"
pojď sem lásko,pojď sem...

To bylo milé ráno
a celý milý den
jak je mi ale známo
byl to jen milý sen,no ano...

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 6.6.2020
Přečteno (33x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Huhlinka, stin, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti