Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Desatero

Desatero

Na řasy
v
očích strhaných
padá hřích

Víra ve zpověď

najdu odpověď

V těžkých chvílích
skály se drolí
kámen rány nezahojí

Bůh v lásce
naše světy
spojí

A věřím
v jiný, hezčí svět
desatero znám nazpaměť
těžké ho dodržet
Publikoval(a): kopretina7777, 6.6.2020
Přečteno (115x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, koiška

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 11:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 11 stránek.
roboti