Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skřet v roklinách

Skřet v roklinách

V roklinách
podél skal
skřet zazpíval
do dlaní si pliv
zuby zaskřípal

To aby dál
škodil
kamením hodil
trefil hubici
na zemi
spící

Kořist uzmul
krev vysál
zatleskal

Schoval se
do skal
dál čekal
šklebil se
hekal
Publikoval(a): kopretina7777, 31.5.2020
Přečteno (126x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti