Ve vaně....
Ve vaně....
Anotace: V propasti únavy... Moje večerní 100% autentická imprese...
Ležím ve vodě
v tiché náladě
v bouři myšlenek
nahá bez plenek
Voda kape a žije
A moje elegie
ztrácí se v tichu
v hlubokém dechu...
Publikoval(a):
Klarineb, 30.5.2020