Jsem dál
Jsem dál
Zkamenělo srdce
v chladu skal
Vánek utichl
A život umkl
život spal
Srdce
v neklidu spí
pláče
slzy krve
roní
Teskno je všude
a
růže
už nevoní
A květ růžový
zbarvil se krvavou červení
a zkameněl
změnil se v kamení
A já růže
v chladu skal
drolím se v kameny
jsem dál
Publikoval(a):
kopretina7777, 30.5.2020