Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stůl

Stůl

jsem
židle od židle
kulatě rozprostřený stůl

jez mě pij mě

na hlavy z lustru teče světlo
plotýnky červeně mrkají
svařená krev a ticho
vezděné v dům

do očí lámu chléb

ubrus pod odhozenou kůrkou
ujídá spálený stín

až ke dveřím
Publikoval(a): Marek Miko, 29.5.2020
Přečteno (28x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Hvězdář, Klarineb

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti