Plamen v rukou
Plamen v rukou
Anotace: Někdy tak někdy jinak,jak život plyne....
Se sílou
vlastní
žiji
v plameni
Se sílou
jenž
myšlenky zapojí
Se silou
hřát se
a
nespálit
Věřit v naději
že
plamen nezraní
A i když
rány se zahojí
A
shoří vatry v dáli
mě neupálí
Trpělivě
se svou sílou
držet plamen v rukou
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.5.2020