Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úsměv

Úsměv

Endee Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Určitě každý zažil ten pocit, kdy ví, že by to nemělo budoucnost, že to nejde a najednou se něco stane a srdce převládne nad rozumem...

Včera ses na mě usmál a v mém těle vyrojil se roj včel,
nevím, zda si to tak chtěl,
ale já na chvíli zapomněla vše, co jsem měla na jazyku.

Nejednou jsem cítila, že by to tak mohlo být.
Mohu ale jen dále snít
a doufat. Nebo mluvit a vsadit vše na jednu kartu.

Ach, ale ten tvůj úsměv nedá mi spát,
chce se mi plakat a zároveň smát.
Chci se na Tvůj úsměv dívat každý den.

Jsem sobec, ale srdci člověk neporučí,
tohle zvládat nás život nenaučí.
A já chci jen, aby Tvůj úsměv patřil pouze mně.

Zasekla se mi hlava a já tě vidím vždy, když zavřu oči,
ať už tohle skončí!
To láskyplnné peklo není snadné vydržet.

Na mé tváři štěstí, v srdci však krutý žal,
včera ses na mě smál
a já zcela ztratila kontrolu nad svými emocemi a pocity.
Publikoval(a): Endee, 28.5.2020
Přečteno (166x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 00:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti