Hrůza
Hrůza
Křik všech hrůz
můza všech můz
poslední slza
slz
Hrůza
vyschlých slz
se valí se v dáli
a poté
mnou vykrvácí
V řetězech
ulpí
můj dech
spoutá
životní sílu
jenž
ve mě zbyla
S kapkami krve
s poslední slzou
do rakve se uzavřela
Publikoval(a):
kopretina7777, 28.5.2020