Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dobitá

Dobitá

IDK Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Když už se mu to se mnou nelíbí, asi půjdu jinam...

Vzpomínám na ty časy,
kdy to byla ještě láska,
kdy si mi česával vlasy,
smích byla jediná vráska.

Proč je mám teď od mračení?
Proč mám zase rozseklej ret?
Zase mám všude samý modřiny,
mě vůbec nebaví takovej svět...

Nikdo nevidí za roušku noci,
(nevšímaj si ani kolemjdoucí)
nikdo nevidí za zavřený dveře,
kde já křičím bez pomoci,
slzy jsou fakt 'romantická večeře'.

Ani to nebolí tolik na těle,
jako to bolí v mojí duši...
Pro mě si jenom zbabělec!
A Radim říkal že mi i ten monokl sluší...
Publikoval(a): IDK, 27.5.2020
Přečteno (123x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, koiška

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti