Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutek

Smutek

Prázdné kamení
k zemi mě svádí

V chýši z pavučin
žije můj stín

Pavouci
v
zacuchané
síti chvil
pletou svůj díl

Vrána z chýše
černým peřím píše

Vrané koně
se
k zemi skloní
když je bičem honí


Bílá holubice
letí trpce
Publikoval(a): kopretina7777, 26.5.2020
Přečteno (33x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Kytka62, koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti