Oheň
Oheň
Otevřel si pekla chřtán
hraješ dál
oheň vzplál
A máš hlavu dračí
vraždíš zpěv ptačí
Sežehneš peří
a hlava dračí
povečeří
Přestanu dýchat
přestanu žít
Žhne ve mě pýcha
bolí mě cit
Dráčí oheň
popel vzplál
zhoří láska
všude zmar
Duše krásné
s city všude
Láska žije
láska bude
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.5.2020