Strach
Strach
Ach, jsi můj strach
jsi má bolest
mé obavy a větrný dům
kde dveře otevře proud
prosviští tělem, útrobami chodeb
a pokojů, klidu, klid, ne, klidu není
jsi můj úplný úplněk, moje včera,
jsi můj nov a dnes
jsi můj ty, mé já
Jsi já… Já,
to já jsem STRACH
Publikoval(a):
Mari13, 25.5.2020