Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamení

Zamení

koiška Básně » ?nezařazené?

Anotace: V smíchu i v pláči jsme raci...klepetáči.

Stříbrnou lunou zakletá
v hladinách noci
rozprostřu svoje klepeta

a přestože nejvíce
sluší mi
svit chladného měsíce

v hvězdné pláni
bez tebe
už nemám stání

tak rozhodím sítě
neboj se
lásko nezraním tě

svým způsobem račím
nečekej víc
k tobě se stáčím

až spatříš znamení
budu tam
kde voda pramení

třebaže pozpátku
spolu snad
dojdeme začátku
Publikoval(a): koiška, 24.5.2020
Přečteno (58x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Jikra, kopretina7777, Klarineb, Lipová, Mirastus, donne, Gaia., děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti