Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Roztoužení

Roztoužení

donne Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jedna ze starších

Čekám tě roztoužená
s nastalým večerem
Tma černošedá
pozvolna halí
líce horečnaté
Nachystala jsem
dráždivé maté
z cesmínových květů
snítku z růžového vřesu
do vlasů si vpletu
pro zesílení slasti
vonnou mastí
tělo potírám
Svou vášeň
do útrob ti vmetu
Spěchej - touhou umírám
Publikoval(a): donne, 24.5.2020
Přečteno (323x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lipová, Gaia., Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 10:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti