Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chytrá milenka

Chytrá milenka

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Některé ženy dobře ví, jak jde taktně naznačit potřebu doplnění šatníku.

Svlékla šaty moje milá,
snad mě nechce svádět,
roztoužená asi byla,
chce si zadovádět.

Proč se ale odtahuje,
nezájem moc zebe,
názorně mi ukazuje,
nemám nic na sebe.

Za tu chvilku milování,
dáreček si přeje,
city moje slova zraní,
kožich více hřeje.
Publikoval(a): Psavec, 23.5.2020
Přečteno (92x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Kytka62, donne, děda včela, Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 09:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti