SOKOL
SOKOL
SOKOL
Schouleni do klubíčka
Bodlinka přes bodlinku
Přivřená mají víčka
Byť jenom na chvilinku
Skončilo milování
V poloze na ježečka
A shůry
Nad rozkvetlou strání
Tam jako malá tečka
Krouží sokol
Schouleni do klubíčka...
Publikoval(a):
valachia, 23.5.2020