Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Voliéra

Voliéra

Vzduch z nosních děr mi přivřel oči
jako bych se nemohl úplně nadechnout
jako bych už musel navždy mlčet
a držet ruce v pěsti
ty stejně nic nerozbijí

ta voliéra kolem mě
co úsměv zastaví už v počátku

to ta voliéra co zabalila srdce
jak křižáci mouchy v pavučinách

pomoc mi je rozplést
roztrhat na kusy
a slib mi
že už další pavouci nepřijdou
alespoň mi to slib
Publikoval(a): Martin Hašlar, 23.5.2020
Přečteno (36x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, donne, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 15:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti