Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

život běží

život běží

stin Básně » o Životě

Anotace: já stíhám ho jen stěží.

život ve svém rytmu běží
a já stíhám ho jen stěží
jako bych ho nikdy nežila
jako bych svým pánem nebyla
jako by běžel mimo mě.

dívám se na svět zdálky
pozoruji své marné války
vidím všechny své činy
spatřuji spoustu viny
v oblaku nade mnou.

život ve svém rytmu běží
bytí na zemi mi měří
tohle je můj konec, hádám
klopýtnu a dolů padám
do náruče konečna.

možná že po pobytu na zemi
trochu klidu dostane se mi
duše má popluje nadále
já možná zemřu ale
ona bude žít.

...

[22.5.2020]
Publikoval(a): stin, 22.5.2020
Přečteno (69x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, donne, koiška, Kytka62, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti