Jen tak pro radost (MÁJ, III.část)
Jen tak pro radost (MÁJ, III.část)
S radostí píši svojí,
k níž i svátost se pojí.
V útulku svém přebývám,
a verše, si v něm zpívám.
Zářivý, slunečný den,
nemůže být promarněn.
Utíkej si den po dni,
pro nás, kdo jsme svobodní.
S obdivem k ptákům v letu,
i k tomu, co září v květu.
Májový den slavnostní,
prosycený radostí.
Publikoval(a):
Litarts, 22.5.2020