JEDNOHUBKA
JEDNOHUBKA
Jsi lásko moje klubko
Já tvoje režná niť
Šaty jsou tenkou slupkou
Která lze odstranit
Jsi lásko moje klubko
Celou tě rozmotám
A pak
Staneš se jednohubkou
Co do úst vložím sám
A sním
Jsi lásko moje klubko...
Publikoval(a):
valachia, 22.5.2020