Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POHYBY

POHYBY

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Koťátko mé hezky přeď
Opřu si tě o strom zeď
Vždyť
Touha je to co nás nutí
K vzájemnému proniknutí
Do sebe

Koťátko mé hezky přeď
Ty dozadu a já vpřed
Neboť
Jde tu také bezpochyby
Lásko moje o pohyby
Od sebe
Publikoval(a): valachia, 17.5.2020
Přečteno (27x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti